PRIRODNI DODATAK ZA TAMNE, VIŠEZRNE I RUSTIKALNE VRSTE HLEBA I PECIVA
Proizveden tostiranjem pivarskog ječma i pivarskog slada u cilju poboljšanja boje, ukusa i arome proizvoda.
DOZIRANJE: 0,5–1,5%
KOMPLETAN POBOLJŠIVAČ ZA SVE VSTE HLEBA I PECIVA, UMERENOG DOZIRANJA I OPTIMALNOG ODNOSA TEHNOLOGIJE I EKONOMIJE
POBOLJŠIVAČ ZA EKONOMIČNU PROIZVODNJU HLEBA I PECIVA
MEŠAVINA ADITIVA I KISELOG TESTA SA DVOSTRUKIM DELOVANJEM
MEŠAVINA ADITIVA ZA SPREČAVANJE PLESNIVOSTI (BUĐI) ZA SVE VRSTE PAKOVANIH HLEBOVA
MLINSKI POBOLJŠIVAČ KVALITETA BRAŠNA
POBOLJŠIVAČ UKUSA AROME I SVEŽINE SVIH VRSTA HLEBA I PECIVA, SOMUNA I ĆABATA
POBOLJŠIVAČ OPTIMALNOG ODNOSA KVALITETA I CENE
ADITIV – POBOLJŠIVAČ ZA VIŠE NAMENA