PRIRODNI DODATAK ZA TAMNE, VIŠEZRNE I RUSTIKALNE VRSTE HLEBA I PECIVA
Proizveden tostiranjem pivarskog ječma i pivarskog slada u cilju poboljšanja boje, ukusa i arome proizvoda.
DOZIRANJE: 0,5–1,5%
MEŠAVINA ADITIVA ZA SPREČAVANJE PLESNIVOSTI (BUĐI) ZA SVE VRSTE PAKOVANIH HLEBOVA
KONZERVANS ZA SPREČAVANJE PLESNIVOSTI TOSTA, KORA ZA PITE I SVIH VRSTA PAKOVANIH PROIZVODA
POBOLJŠIVAČ VRHUNSKOG KVALITETA ZA MAKSIMALNI VOLUMEN HLEBA
KOMPLETAN POBOLJŠIVAČ ZA SVE VSTE HLEBA I PECIVA, UMERENOG DOZIRANJA I OPTIMALNOG ODNOSA TEHNOLOGIJE I EKONOMIJE
MEŠAVINA ADITIVA I KISELOG TESTA SA DVOSTRUKIM DELOVANJEM
POBOLJŠIVAČ NA BAZI KISELOG TESTA ZA DOMAĆI-HLEB NAŠIH BAKA, SOMUNE I ĆABATE
ADITIV – POBOLJŠIVAČ ZA VIŠE NAMENA
STANDARDIZOVANI PŠENIČNI GLUTEN ZA POBOLJŠANJE KVALITETA BRAŠNA